Over ons

UglyXmas, het gezelligste bedrijf van Nederland

Kerstmis.... Gezellig met je familie en vrienden, lekker eten, lekker drinken en het uitwisselen van de langverwachte VVV-cadeaubonnen. Natuurlijk trek je hiervoor je beste pak tussen de mottenballen vandaan, oma verwacht immers dat je er op Paasbest (Haha, wat een leuke woordspeling) uitziet! Je zoekt naar een paar sokken zonder gaten (plus bijpassende onderbroek) en je bent er helemaal klaar voor!

Kan dat nou niet anders??

Natuurlijk!! Dit jaar doen we het helemaal anders! Dit jaar doen we het Ugly Christmas-style! En daarom ben je hier. UglyXmas.nl biedt het leukste (en lelijkste) assortiment kersttruien en accessoires. Soms zijn ze leuk, soms grappig, soms zelfs een beetje over-the-top.. Maar hé...  we noemen ze ook niet voor niets Foute Kersttruien!

Maar ehh... Wie zijn jullie dan?

Dennis Schrauwen – Baas (dat denkt 'ie tenminste zelf)

Revolutionaire Kerstverbeteraar door zijn ontdekking van de foute Kersttrui. Ondanks zijn succes als baas zo lekker gewoon gebleven. De aantrekkelijke man die de mannentruien showt op deze website. Ehm, nee dat niet. Al scheelt het niet veel. Maar wel de vriendelijke stem aan de telefoon en het fijne antwoord op je mail. Slaapt in een Kersttrui, werkt in een Kersttrui, sport in een Kersttrui. Draagt deze Kerst de ondeugende I am Sexy and I Snow it!

Derrick Abraham - Klantenservicebaas

Je hebt van die mensen die net zo aardig zijn als de Kerstman. Derrick is er zo één. Hij springt iedere dag met zijn goede been uit bed, met maar één doel: blije Ugly Xmas-klanten! En gaat er toch iets niet helemaal goed bij het uitzoeken, bestellen, ontvangen of dragen van je foute Kerstoutfit? Dan is Derrick daar om al je problemen op te lossen! 

Tanja Kurvers - Ondersteuning Klantenservicebaas Duitse markt

Jawohl! Ook onze Duitse buren hebben de foute Kersttruien ontdekt. De ‘lustigen Weihnachtspullovern’ worden steeds vaker gespot tijdens het traditionele kerstdiner. Gelukkig is Tanja er voor alle Duitse telefoongesprekken en e-mails; supertoll!  

Geke Schrauwen – Pakjes-inpakster

Pakt nog meer pakjes in dan de Kerstman. Heeft geen slee, wel een innige band met de postbezorger. Heeft geen rendieren, wel twee parkieten. Verzorgende moeder van de Baas en oma van de mini-Baas. Draagt deze Kerst de superpopulaire Gezellig Kerst Rood.

Joeri Tan – Plaatjesmaker

Zet woorden om in beeld. Heeft één ultieme droom: het ontwerpen van zijn eigen Kersttrui. Eigenaar van ontwerpstudio IOTYP. Houdt niet van poespas, wel van sneeuwballengevechten, Kerstborrels en voetbal. Liefst allemaal tegelijk. Draagt deze Kerst de op het eerste gezicht oh-zo-onschuldige Rendier Climax-trui.

Danielle van der Meer – Doet-iets-met-woorden

Denkt drie keer na over de zin die je nu leest. Schrijft teksten voor deze site. Smijt met papierproppen en knaagt hele potloden weg terwijl ze dat doet. Heeft een eigen bureau voor tekst en communicatie. Maakt zich druk om de belangrijke dingen des levens. Zoals d’tjes en t’tjes. Draagt deze Kerst de schattige verliefde-rendieren-trui.

WAT?? Wil je langskomen?

Nou, vooruit dan.

Ons adres is:

Visseringlaan 19
2288ER Rijswijk

Oh ja, dit moeten we je ook nog melden:

Ons KvK-nummer is 85995312
Ons BTW-nummer is NL863824286B01