Betalen

Hoe kan ik betalen?

U kunt op UglyXmas op 6 manieren uw bestelling afrekenen. Allereerst via iDeal, in Nederland de meest gebruikte manier om online iets af te rekenen. Indien u vanuit België bestelt, kunt u het populaire Belgische Bancontact gebruiken. Daarnaast kunt u afrekenen met drie verschillende Credit Cards, te weten Visa, Mastercard en Maestro. 

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen over de betaling van bestellingen.

iDEAL - Online betalen (Nederland)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de app of de internetbankier omgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van onze webshop.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • U hoeft zich niet te registreren. 
  • Het is veilig, want u betaalt in de omgeving van uw bank.
  • iDEAL is gemakkelijk omdat alle betaalgegevens voor u worden ingevuld. Ook weet u direct of de betaling geslaagd is.
  • U houdt controle op  en overzicht van uw saldo. De iDEAL-betaling is meteen zichtbaar op uw rekeningoverzicht.


Bancontact - Online betalen (België)

Bancontact is een betaalschema, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, dat de Belgische marktleider is op het gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten.

MAESTRO

Met de Maestro debitcard betalen je klanten online met de eigen bankpas. Omdat de betaling direct van de rekening wordt afgeschreven, is deze altijd gegarandeerd. De Maestro debitcard wordt uitgegeven in ongeveer 100 landen. 

AMERICAN EXPRESS

American Express behoort tot één van de drie grootste creditcardmaatschappijen in de wereld. AMEX kaarten zijn geliefd bij gebruikers vanwege de uitgebreide service en de vele extra's van het loyaliteitsprogramma. 

MASTERCARD

Mastercard geeft licenties uit voor creditcards. Vooral de wereldwijde acceptatie van deze creditcard maakt de betaalmethode zeer geschikt voor u als klant. 

VISA

VISA is wereldwijd de grootste creditcard aanbieder en daardoor een veelgebruikte betaaloptie, zowel fysiek als online. Alleen al in Europa telt VISA bijna 150 miljoen kaarthouders.

Paypal

Kies PayPal bij het afrekenen en je kunt bij al je aankopen het invoeren van je gegevens overslaan. Profiteer bovendien van PayPal-aankoopbescherming1 voor in aanmerking komende aankopen.

 Heeft u nog vragen? Stuur ons een bericht!